İçerisinde bol miktarda C, K ve P vitaminleri barındıran biber sindirim sistemini düzenler ve hazmı kolaylaştırır. Midede gaz birikimini mide asidini önler, mide tembelliğini giderir. Stresi azaltarak sinirleri yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Kolesterolü düşürür. Kan dolaşımını düzenler. Damar tıkanıklıklarının oluşmasını engeller.
Kuru biber ezmesi, kimyon, kişniş ve zeytinyağı ile hazırlanmış bu sos daha çok Kuzey Afrika ve Arap ülkeleri mutfaklarında; Etli tajin usulü kuskus, bulgur pilavı gibi yemeklerle yaygın olarak kullanılır.
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.